Kortingscode Zalando 10%

Op zoek naar kortingscode Zalando 10%? Gevonden! Hier vind je alle kortingscodes van Zalando waarmee je 10% (extra) korting krijgt. Handig in één overzicht. Dit is een nieuwsoverzicht van alle 10% kortingscodes voor Zalando. Klik op de titel om het hele bericht te lezen en de kortingscode gratis te gebruiken.


10% kortingscode wit

zalando-10-wit-codeSpeciaal voor de zomer heeft Zalando een kortingscode beschikbaar gesteld waarmee je 10% korting krijgt op heel veel witte producten. T/m 30 juni 2013 gebruik je de code WITKORTING om je voordeel te verzilveren.

– Geldig t/m 30 juni 2013


10% kortingscode Zalando heren

Deze week krijg je 10% korting op de volledige herencollectie van Zalando. Vul de kortingscode Zalando 10%: mensen10 in tijdens het bestellen. Deze code is geldig t/m 21 mei 2013 bij een bestelling van minimaal 50 euro. Let erop dat je ook na eventuele retouren minimaal 50 euro overhoudt, anders komt de kortingscode Zalando 10% automatisch te vervallen.


10% kortingscode Zalando Oranje

Zalando heeft speciaal voor de aankomende oranje festijnen een 10% kortingscode. Met deze Zalando kortingscode krijg je 10% korting op de geselecteerde oranje collectie. Je hebt t/m 30 april 2013 om de kortingscode in te wisselen.

Korting voor Koninginnedag

Aankomende Koninginnedag wordt zeer speciaal. Niet alleen vieren we dan de verjaardag van koningin Wilhelmina. Die dag wordt ook de troon overgenomen door prins Willem Alexander en Prinses Maxima. Reden genoeg om juist voor die dag een oranje outfit in huis te halen. Dat kan nu, met de Oranjekorting van Zalando.

Wissel de kortingscode t/m 30 april in

Je hebt t/m 30 april om de kortingscode Zalando van 10% in te wisselen. Maar wie slim is, bestelt nu alvast. Hoe eerder je de Zalando kortingscode gebruikt, hoe groter dan kans dat je bestelling op tijd binnen is. Zeker is dat wanneer je tot 30 april wacht om de 10% korting te verzilveren, het niet meer op Koninginnedag wordt bezorgd.